Nu iti place cum arati dupa nastere?

Aproape intotdeauna esti nemultumita de modul in care arati dupa nastere. Foarte putine femei isi revin imediat la corpul pe care il aveau inainte. Si, oricum, noi suntem recunoscute pentru faptul ca gasim probleme acolo unde ele nu exista de fapt, atunci cand este vorba despre infatisarea noastra.

Acceptand faptul ca, in mod natural, corpul are nevoie de aproape 9 luni de zile ca sa isi revina ce ai putea face acum ca sa te simti frumoasa, ca sa iti placa de tine?


Cumpara-ti haine

Noile curbe pe care le ai nu sunt neaparat neplacute. De fapt, cand altcandva ai mai avut sanii atat de mari? Problema vine de fapt din hainele pe care le ai. Fie ca nu iti mai vin, fiind hainele purtate ininte de a ramane insarcinata, fie ca sunt haine de gravida pe care nu le mai suporti. Asa ca este cazul sa iti cumperi lucruri noi, care sa ti se potriveasca. Mergi, cel mai bine, catre rochii. Rochiile pot sa fie si foarte comode si, in acelasi timp si sa stea foarte bine pe tine. Mult mai bine decat niste pantaloni de trening.

Mergi la coafor

Nu exista modalitate mai buna de a-ti imbunatati starea de spirit decat sa iti schimbi aspectul parului. Mai ales ca, in aceasta perioada, probabil vei avea nevoie sa te tunzi, intrucat parul cade destul de mult. Profita pentru a face o schimbare mai indrazneata, schimba si culoarea si modul in care iti aranjezi parul de obicei.

Cumpara-ti incaltaminte

Probabil ca te confrunti cu o crestere a numarului pe care il porti la pantofi. Nu are sens sa te chinui, mai ales ca vei petrece mult timp in picioare. Cumpara incaltaminte comoda, dar care, in acelasi timp, te face sa arati bine. Nu te refugia in primii adidasi pe care ii gasesti in dulap.

Si, pentru ca este mai dificil sa iesi din casa, fa exercitii acasa, ca sa iti recapeti flexibilitatea si sentimentul ca iti controlezi propriul corp. Incepe cu exercitii usoare de yoga, care pot fi facute si cand te simti epuizata. Chiar sunt recomandabile.

Photo by Jens Lindner on Unsplash

Adauga comentarii!