Cum este sa fii insarcinata toamna

Toamna este unul dintre cele mai bune anotimpuri pentru sarcina, chiar daca esti o persoana care regreta in general caldura verii.

Iata cateva avantaje pe care toamna le aduce, in functie de trimestrul de sarcina in care esti:


Trimestrul I

Simptomele care sunt de obicei deranjante in acest trimestru sunt oboseala, greata de dimineata si balonarea. Ca sa combati oboseala, nimic nu face mai bine decat odihna, iar toamna tinde sa ne aduca in case, la caldura.

Daca simti o senzatie de greata, este posibil ca aerul rece sa te aline, asa ca poti deschide geamul si sa il respiri, fara a-ti fi insa frica sa nu ingheti de frig.

Trimestrul II

In aceasta perioada energia ti-a revenit. Si vei gasi suficiente zile frumoase tocmai bune pentru plimbat. Foloseste-te de ele pentru a avea un tonus bun.

Sarcina este de acum vizibila, insa este destul de usor sa te imbraci, daca mergi pe varianta confortabila. Un plover mai mare si mai lung ar trebui sa rezolve problema.

Este si momentul pentru o incaltaminte noua, intrucat ai nevoie de un numar mai mare la pantofi. Alege tot o varianta confortabila, fara tocuri.

Trimestrul III

Ultimul trimestru al sarcinii iti ia toata energia, atat fizica cat si psihica. Din fericire, nu mai trebuie sa iti faci griji din cauza transpiratiei abundente. Zilele calduroase de vara sunt lasate in urma, asa ca te poti simti cat de cat confortabil.

Mergi pe varianta de haine cat mai confortabile. Este adevarat insa ca iti va fi dificil sa gasesti o jacheta cate inca sa te mai cuprinda. Dar cel putin nu este atat de frig si le poti purta si descheiate.

Toamna, cand esti insarcinata, poate deveni anotimpul tau preferat.

Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash

Adauga comentarii!