Ce trebuie sa stii daca vrei sa cumperi hainele copiilor online

Cel mai adesea, sa mergi la cumparaturi cu copiii este foarte complicat. Mai ales atunci cand este vorba despre a proba haine. Te poti astepta sa nu aiba rabdare si sa nu apuci sa cumperi ceea ce ai nevoie sau sa cumperi ceva de o marime gresita. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca mai mult ca sigur copilul va insista sa cumperi si ceva ce nu era in plan.

Asa ca, sa cumperi haine online poate sa fie raspunsul castigator. Daca tii cont de cateva aspecte.


Marimea

Cum nu probezi hainele, trebuie sa fii sigur ca vin. Pentru asta trebuie sa stii exact masurile copilului. Nu este suficient sa te iei numai dupa indicatiile de varsta de pe site, diferentele de la companie la companie pot sa fie foarte mari.

Atunci cand cumperi, tine cont de faptul ca hainele raman imediat mici. Ar trebui sa cumperi haine cam cu 6 luni mai mari decat varsta pe care o are acum copilul. Daca vrei sa cumperi la reduceri, asa ca alegi sa cumperi pentru sezonul urmator, cumpara cu minim un numar mai mare decat foloseste in prezent.

Politica de returnare

Oricate masuri de precautie ti-ai lua, sunt mari sanse ca tot ce cumperi acum sa nu ii vina. Asa ca este foarte importanta politica de returnare pe care o are compania.

Recenzii

Cum nu poti sa simti materialul si nici sa vezi prea clar detaliile atunci cand este vorba despre cumparaturi online, recenziile se dovedesc a fi foarte utile. Mai ales ca, uneori, fotografiile pot fi facute astfel incat sa induca in eroare.

Materialul

Alege acele situri ale caror produse au o descriere cat mai detaliata. Mai ales materialul este foarte important. Vara ai putea incerca sa alegi mai ales haine cu 100% bumbac sau in. Iar iarna, procentul de lana iti poate spune cat de calduroasa va fi. Daca materialul nu este trecut deloc, cel mai bine este sa cauti in alta parte.

Oferte speciale

Atunci cand cumperi online este mult mai simplu sa profiti de ofertele speciale. Cel mai probabil situl va avea un sistem prin care sa te anunte cand apar ofertele care te intereseaza. Adesea, ele sunt catre sfarsitul sezonului, insa nu numai. Asa ca, atunci cand iti dai seama ca iti place un site, este o buna idee sa il urmaresti constant.

Adauga comentarii!