Lucruri esentiale pentru care trebuie sa iti faci timp

In timpul anului scolar parca totul este un carusel in care nu mai ai timp nici macar sa respiri. Insa din fericire, exista si vacantele de vara de care si parintii pot profita din plin. Nu iti inchipui ca vei face cine stie ce lucruri extraordinare. Si de fapt nici nu ai nevoie de acestea ca sa fii fericit. De fapt ai nevoie de lucruri mult mai mici pentru strea de bine:

Fa ceva care iti place

Tot suntem inconjurati de lucruri care trebuie facute. Lasa macar jumatate de ora pe zi pentru ceva ce iubesti sa faci. Poate iti place sa stai sub un copac cu o carte in mana sau sa mananci o inghetata in timp ce te uiti la oameni. Fa-ti cat mai des un astfel de cadou. Este extraordinar sa nu te mai simti in permanenta pe fuga, te incarca cu energie.


Petrece timp cu prietenii

Serile de vara pot sa fie lungi. Profita de ele ca sa le petreci cu oameni care iti plac. Este mult mai usor sa aranjezi intalniri atunci cand ai un program mai lejer la trezire si nici nu trebuie sa te uiti peste teme inainte de culcare.

Poarta hainele pe care le lasi pentru ocazii speciale

Probabil ca destul de rar ajungi sa ai acele ocazii speciale, asa ca poti declara ziua de astazi destul de speciala ca sa iti pui hainele pe care le iubesti. Cand te simti frumoasa parca toate lucrurile din jurul tau stralucesc.

Fa miscare

Miscarea, indiferent sub ce forma alegi sa o faci, iti da o stare de bine. Poate ca stai mai putin in masina si incerci sa vezi cum te descurci cu bicicleta prin oras, poate ca mergi la o piscina sau alergi cand pleci de la serviciu. Totul este sa treci peste senzatia initiala ca este obositor, fiindca este inselatoare. De fapt ai mult mai multa energie dupa ce te misti.

Seri fara nimic de facut

Este minunat sa te poti relaxa dupa o zi incarcata. Si probabil ca nu ai mai avut aceasta ocazie de multa vreme. Le poti folosi dupa cum doresti – ca sa faci o baie lunga, ca sa te culci devreme, ca sa citesti o carte sau sa iti faci o prajitura, daca asta te amuza.

Photo by Timur Romanov on Unsplash

Adauga comentarii!