Lucruri esentiale in bagajul de mana cand zbori cu un copil

Sa faci orice cu un copil mic lipsit de rabdare este destul de dificil. Asa ca nu este de mirare ca te gandesti la calatoria cu avionul ca la o provocare imensa. Exista insa cateva lucruri care iti pot face viata mai usoara, asa ca nu uita sa le pui in bagajul de mana.

Ceva care sa il tina ocupat

Ai aici cateva optiuni la indemana, in functie de varsta si preferinte.
– o tableta ca sa se uite la filme
– o carte de colorat
– o carte din care sa ii citesti


Ceva de supt

Decolarea si aterizarea pot cauza dureri destul de ascutite ale urehilor. Ceea ce ii poate speria pe copii. La atenuarea lor ajuta mult cascatul, dar si suptul. Daca copilul inca foloseste suzeta ai rezolvat problema. Daca nu, poti apela la o bomboana sau la o jucarie pe care o roade cu placere.

Ceva de mancare

Atunci cand mananca, mai ales daca le place, copiii sunt ocupati. Asa ca le poti aduce ceva de rontait. Poti fi mai generoasa ca de obicei, cand ai mare grija sa nu le strici apetitul. Pana la urma nu zburati asa de des, incat sa conteze faptul ca in aceasta imprejurare renunti la reguli.

Ce este necesar pentru a-l mentine curat

Servetelele umede sunt foarte utile. La fel, este posibil sa ai nevoie si de haine de schimb, nu se stie niciodata ce se poate intampla. Ar fi bine sa ai si pentru tine ceva de schimb, daca locul in bagaj iti permite.

Oricum, adevarata salvare este ca, macar o parte din timp, copilul sa doarma. Asa ca, inainte de imbarcare lasa-l sa alerge, ca sa isi consume energia. Ar fi bine si daca zborul ar fi in perioada sa obisnuita de somn.

In cazul vostru ce trucuri functioneaza?

Photo by Suhyeon Choi on Unsplash

Citeste si

Calatoriile cu bebelusul: avantaje si dezavantaje

Ce poti face daca bebelusul adoarme greu in masina

Adauga comentarii!