Cati copii ar trebui sa ai, in functie de zodie

Daca te distreaza sa afli cum astrele iti influenteaza personalitatea, atunci afla ca tot ele „iti spun” si cati copii ti s-ar potrivi sa ai.

Berbec: multi

Berbecii sunt impusivi, explozivi si tin bine la imprevizibilitate si efort. Asa ca o familie mare li se potriveste precum o manusa.


Taur: doi

Taurii sunt grijulii si rabdatori, asa ca se vor descurca excelent cu copiii mici. Ar avea insa probleme daca ar avea mai mult de doi copii, simtindu-se coplesiti de tot ceea ce trebuie facut.

Gemeni: gemeni

Gemenii pot oferi dragoste la dublu. Si toata situatia de a avea grija de doi copii de aceasi varsta li se pare foarte atractiva. Vor pune mare accent pe stimularea intelectuala.

Rac: distanta mare intre copii

Persoanele din zodia rac au stari de spirit fluctuante si nu prea multa rabdare. Insa vor face foarte bine fata situatiei de a avea mai multi copii daca distanta dintre ei este suficient de mare incat sa iti traga sufletul intre ei.

Leu: doi-patru

Mamele leu se descurca foarte bine cu copiii, putand sa jongleze cu foarte multe lucruri in acelasi timp. Ii vor invata pe copii sa fie independenti, la fel ca parintii lor.

Fecioara: unul

Fecioarele au tendinta de a analiza fiecare lucru pana la epuizare, ceea ce face situatia de a fi parinte foarte complicata. Un copil catre care sa isi transmita toata dragostea este cel mai potrivit.

Balanta: si copii adoptati

Nu sunt multe persoane capabile sa se comporte exact la fel, indiferent daca sunt copii adoptati sau proprii copii. Balanta insa poate face asta cu usurinta, datorita simtului compasiunii si al dreptatii.

Scorpion: cat mai multi

Raspunsul pentru scorpion ar fi ca este cu atat mai fericit cu cat are mai multi copii. Suficient cat sa faca o echipa de fotbal sau sa infiinteze o clasa de scoala. Si ar face asta toata viata, asa ca si-ar dori o armata intreaga de nepoti.

Sagetator: cea mai buna mama vitrega

Sagetatorii nu sunt prea inclinati pentru a avea copii – iti pretuiesc foarte mult planurile facute pentru propria persoana. Insa daca au copii pot sa fie unii dintre cei mai cool parinti.

Capricorn: trei

Capricornii pot sa aiba trei copii de varste apropiate si sa continue sa lucreze, in timp ce casa este tinuta in perfecta curatenie. In plus, mamele capricorn stiu totul despre orice, ceea ce este mereu util.

Varsator: unul

Varsatorii au tendinta de a incerca toate solutiile propuse de expertii in parenting pana sa reuseasca sa ajunga la una care sa le convina. Asa ca mamele varsator vor fi foarte ocupate si un copil li se potriveste perfect.

Pesti: cel putin cinci

Pestii au multa dragoste neconditionata de oferit si ii ajuta pe cei din jur fara ca asta sa-i oboseasca. Asa ca pot avea oricat de multi copii – se vor descurca la fel de bine.

Adauga comentarii!