Cadouri pentru o proaspata mama

Este un obicei foarte frumos sa vii cu cadouri atunci cand vizitezi pentru prima oara o proaspata mama. De obicei insa bebelusul este centrul atentiei, desi si mama ar merita un cadou. Mai ales ca ea va putea cu adevarat sa il aprecieze!
Ce ai putea aduce:

O bijuterie

Nu trebuie sa fie ceva prea scump sau pretentios, o mica bratara care sa te inveseleasca este alegerea cea mai potrivita. De cercei si coliere bebelusii au o mare placere de a trage, chiar fara sa realizeze ce fac, asa ca mama nu va putea sa le poarte.


Un album cu poze

Alege un album frumos, insa nu il aduce gol! Parintii sunt atat de ocupati incat nu vor apuca sa il umple. Cere tu de la un membru al familiei poze, cauta-le pe cele mai reusite si umple albumul. Va fi extrem de apreciat.

Un jurnal si un stilou frumos

Sunt atat de multe ganduri care trec prin cap uneo proaspete mame incat va avea o foarte mare tendinta de a scrie. Fiecare, dupa propria personalitate – unele vor scrie liste nesfarsite cu lucruri care trebuiesc facute, altele vor scrie povesti din viata lor.

Flori si ciocolata

Nu vei gresi niciodata cu aceasta alegere clasica. Atat florile cat si ciocolata sunt iubite de femei si le arata cat de mult sunt apreciate. Adica exact mesajul pe care vrei si tu sa il trsnamiti.

Un pic din timpul tau

Daca nu aduci cadoul imediat dupa nastere o pauza ar putea sa fie cel mai bun cadou. Cine stie, poate ca mama si-ar dori sa fie o zi la spa, sa mai fie si in situatia in care altcineva are grija ca ea sa se simta bine, dupa ce s-a sacrificat atat in ultima vreme. Sau poate ca vrea sa iasa o seara in oras, ca sa mai vada ceva nou. Intreaba daca si-ar dori sa fie libera pentru cateva ore si ofera-te sa ii dai aceasta ocazie.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Adauga comentarii!