Haine pentru copii cumparate online

Din ce in ce mai des facem cumparaturi de haine online. Daca ne-am obisnuit in cazul nostru, in cazul copiilor ni se pare mai complicat. Pentru a trece peste retineri, este bine sa tinem cont de urmatoarele lucruri care ne ajuta sa nu facem greseli prea mari.

Marimile

Nu te poti baza pe varsta pentru a cumpara haine care sa fii sigur ca vin. Trebuie sa stii greutatea, inaltimea, dar si marimea taliei, a pieptului. Fiecare site ar trebui sa aiba un indicator de marimi, insa ele nu sunt similare peste tot, asa ca este bine sa le verifici inainte de a cumpara. In cazul copiilor mici, daca vei cumpara pentru sezonul urmator, atunci trebuie sa tii cont de faptul ca este bine sa cumperi cu un numar mai mare.


Politica de returnare

Sunt sanse mari, oricata atentie ai acorda cumparaturilor, sa nu se potriveasca ceea ce ai cumparat si atunci este de mare ajutor sa poti returna. Citeste in ce conditii poti face asta. Este cu atat mai important daca ai cumparat dintr-o alta tara sau chiar un alt continent.

Citeste opiniile

Intrucat tu nu poti pune mana pe hainele pe care vrei sa le cumperi, sunt foarte utile opiniile celor care le-au cumparat deja. In acest fel te asiguri ca nu sunt probleme legate de marimi sau de material.

Materialul

Un magazin serios iti va spune intotdeauna ce material este folosit pentru fiecare produs in parte. Pentru hainele de vara cauta sa aiba cat mai mult bumbac. Pentru cele de iarna, procentul de lana indica daca vor fi calduroase.

Photo by 🇸🇮 Janko Ferlič on Unsplash

Adauga comentarii!