Moduri placute de a induce nasterea

Ultimele zile de sarcina sunt foarte dificile. Disconfortul este foarte mare, te misti cu greutate, nu dormi bine. In plus, esti si stresat in legatura cu modul in care vor decurge lucrurile si ai vrea sa se termine mai repede.

Dar daca ai trecut peste data probabila a nasterii toate acestea se accentueaza. Asa ca nu este de mirare ca ai vrea cumva sa o poti provoca intr-un mod natural, nepericulos. Exista cateva lucruri pe care le-ai putea face:


Ananas proaspat

Ananasul contine enzime care inmoaie mucoasa cervicala. Asa ca nu numai ca este bun la gust si sanatos, ci si te ajuta sa nasti mai repede. Iar daca nu are efectul dorit, macar te ajuta sa scapi de constipatie.

Masajul talpilor

Masajul talpilor este placut in general. Si cu atat mai mult cand de abia te misti din cauza sarcinii. Dar el poate face mai mult decat sa iti dea o stare de bine, exista anumiti centri pe talpa care pot sa provoace inceperea contractiilor.

Danseaza

Muzica si misarile de dans nu doar te fac sa te simti bine, este posibil sa fie exact ceea ce corpul tau are nevoie pe aceasta ultima suta de metri a sarcinii. Probabil ca si facutul curateniei in casa sa aiba acelasi efect, dar este mai placut sa dansezi.

Plimbari lungi

Daca simti ca este posibil sa ai precontractii, o lunga plimbare poate sa fie cea care te aduce la stadiul urmator.

O comedie

Daca razi in hohote este posibil sa obtii exact ceea ce vrei. Corpul se relaxeaza, are miscari bruste, asa ca este explicabil de ce se intampla. Si daca nu, macar pentru cateva ore ai scapat de griji si ai stat cu zambetul pe fata.

Mananca picant

Este mai degraba un sfat batranesc, dar daca iti place sa mananci picant de ce sa nu incerci? Mai ales ca, dupa nastere, cat timp alaptezi, este bine sa nu mananci prea picant.

Photo by Seth Doyle on Unsplash

Citeste si

Ce trebuie sa stii despre sarcina prelungita si nasterea dupa termen

6 semne care anunta nasterea

Adauga comentarii!