Cel mai util lucru din bagajul pentru spital, la nastere

Am trecut aici in revista care sunt lucrurile de care ai nevoie atunci cand mergi la spital ca sa nasti. Unele dintre ele se pot dovedi inutile, altele sunt oferite deja de spital. Iar altele par sa fie exact acel lucru incredibil de mic care te-a salvat. Cum m-a salvat pe mine un pai, ca sa beau apa mult mai usor dupa nastere.

Desigur, nici experientele personale si nici spitalele nu sunt la fel, insa aceste cateva lucruri ar putea sa iti prinda mai bine decat te astepti:


Sutien pentru alaptare

Sanii sunt foarte sensibili dupa nastere si este posibil sa te irite chiar si camasa de noapte. Iar un sutien pentru alaptare sa fie exact ceea ce ai nevoie ca sa te simti un pic mai confortabil.

Chiloti cu talie inalta, din bumbac

Chiar daca ti se par de „bunicuta” ei sunt cei mai indicati in cazul unei cezariene. In primul rand pentru ca nu se termina in zona ranii, unde nu suporti nici cea mai mica presiune. Si in al doilea rand pentru ca iti dau senzatia ca iti este mai usor sa iti sustii burta.

Perna pentru alaptat

O perna pentru alaptat te ajuta sa tii bebelusul in pozitia ridicata, corecta. Astfel nu mai este necesar sa te apleci catre el, sau sa il sustii numai cu bratele, ceea ce poate sa fie foarte incomod.

Pantalonii din timpul sarcinii

Corpul nu ti se schimba imediat ce ai nascut, asa ca hainele din timpul sarcinii iti sunt in continuare cei mai buni prieteni. Mai ales atunci cand este vorba de pantaloni.

Muzica

Muzica poate sa fie modalitatea perfecta de relaxare in lungile ore in care trebuie sa astepti la spital. Ea este indicata chiar si in timpul nasterii, ca sa iti induca o stare de bine.

O carte buna

La fel ca mai sus, ca sa te ajute sa treaca mai usor timpul petrecut in spital.

Aparat foto

Pentru ca toate aceste momente, prin care treci atat de greu, sunt de fapt momentele pe care iti vei dori sa le revezi iar si iar mai tarziu.

Photo by Tony Lam Hoang on Unsplash

Citeste si

Ce trebuie sa contina bagajul pentru maternitate?

10 lucruri pe care e bine sa le stii inainte de sosirea bebelusului

Adauga comentarii!