Ce cadouri ai putea cumpara pentru un nounascut

Daca una dintre prietenele tale are un bebelus cu siguranta vei dori sa ii faci un cadou prima oara cand il vezi. Dar ce anume sa ii cumperi?

Haine & alte lucruri utile

Daca sunteti foarte apropiate atunci vei putea sa cumperi lucruri care chiar sunt de ajutor. Poti sa intrebi de ce anume are nevoie si sa ceri si indicatii privind obictul in sine, intrucat este foarte probabil ca parintii sa se fi interesat deja si sa aiba in plan un anumit obiect.


Jucarii

Toti copiii se bucura atunci cand dau cu ochii de jucarii si dupa parerea lor nu sunt niciodata prea multe. Poate ca nu se vor juca cu ele imediat, fiind vorba de un nounascut, insa in cateva luni jucaria aleasa de tine poate sa devina preferata lui. Mergi catre plusuri mici si moi, catre carti care se pot baga in gura, catre jucarii cu sunete si lumini.

Accesorii care tin bebelusul ocupat

Nimic nu isi doreste un parinte mai mult decat sa aiba un pic de liniste si bebelusul sa fie fericit in acest timp.

Sunt cateva jucarii sau accesorii concepute special pentru asta:

– covorasele cu arcuri de care atarna jucarii

– caruselele care se pun deasupra patutului

– masutele de activitati

– balansoarele pentru nounascuti

Cadouri pentru mai tarziu

Poate ca ti se pare ca nu exista niciun cadou de care bebelusul sa se bucure la varsta asta. Dar asta nu inseamna ca nu poti lua ceva care sa fie atractiv mai tarziu.

De exemplu carti pentru copii. Mai ales ca este recomandat sa le citesti copiilor inainte sa invete sa vorbeasca.

Sau haine pentru copii mai mari. Doar trebuie sa tii cont de varsta si de sezon, intrucat bebelusii nu pot purta hainele mai mult de cateva saptamani.

Cadou pentru mama

Nu uita sa iei un cadou si pentru mama. Preferabil ceva numai pentru ea, fara vreo legatura cu copilul. Parfumurile nu sunt indicate. Dar un ruj nou ii poate inveseli ziua.

Citeste si

In vizita la o proaspata mama. Reguli de comportament.

 5 lectii pe care le inveti in primul an ca mama

Adauga comentarii!