Lista lucrurilor de care ai nevoie daca mergi cu cortul

Sa mergi cu copiii cu cortul poate sa fie o experienta care sa ii impresioneze, insa nu este deloc simplu pentru parinti. Mai ales atunci cand vine vorba de a pune in bagaj tot ceea ce este nevoie. Pentru a simplifica lucrurile am facut o lista cu ceea ce este necesar.

Cort. Este recomandat sa il testati acasa ca stiti sa il folositi si are tot ceea ce este necesar.


Pentru mancat: Masuta si scaune, vase, tacamuri. Aveti nevoie de o solutie pentru a putea gati, dar si pentru a pastra mancarea rece.

Pentru somn: saltea, saci de dormit, poate perne, paturi suplimentare

Lanterne: aveti nevoie de lumina pentru cort dar si pentru a merge noaptea

Haine: Tineti cont de faptul ca noaptea se poate face rece. Luati si cateva haine in plus, in caz de accidente. Nu uitati de haine special pentru zile ploioase. Veti merge in drumetii? Atunci aveti nevoie si de incaltaminte pentru asta.

Consumabile: saci pentru gunoi, multa apa, hartie igienica, detergent pentru vase

Mancare: in functie de accesul pe care il aveti la magazine, restaurante

Ingrijire personala: nu uitati de prosoape, sapun, pasta si periuta de dinti, creme de protectie solara, medicamente, trusa de prim ajutor.

Pentru copii

Tine cont de modul in care va veti petrece timpul si de ceea ce le face placere. Pot fi utile: mingi, palete sau alte jucarii pentru aer liber. Seara este posibil sa jucati jocuri de familie, un pachet de carti de joc este simplu de luat. Nu uita o carte pentru citit inainte de culcare. Electronice? Tu decizi. Si, desigur, nu uita jucariile preferate.

Adauga comentarii!