Ghid simplu pentru cadourile copiilor

De 1 iunie toti copiii se asteapta sa primeasca cadouri. Dar oare ce anume sa le luam? Va prezint cateva idei care sa va ajute in cautarea voastra. Pe care o puneti in aplicare depinde de varsta copilului, de preferintele sale si de obiceiurile pe care le aveti.

Puteti cumpara ceva cu care sa se joace

Copiii au intotdeauna preferinte pentru anumite jucarii, parca niciodata nu sunt suficiente. Pe de alta parte, noi cam simtim ca nu mai avem loc in casa de ele. Ati putea cumpara ceva care sa completeze o serie si sa treceti apoi la altfel de cadouri.


Puteti cumpara ceva ce sa poarte

Unii copii sunt foarte interesati de haine, iar pentru acestia un astfel de cadou are semnificatie. Daca copilul vostru nu se inscrie in aceasta categorie, atunci poate este atras de accesorii: pantofi sport cu lumini, sapca nu o anumita inscriptie, tricou cu echipa favorita etc.

Puteti cumpara ceva de citit

Nu trebuie sa ratam nicio ocazie de a completa biblioteca copilului. Asa ca o carte adaugata pe langa alte cadouri este binevenita. Poate ca nu se vor bucura de ea ca de o jucarie, insa vor ajunge sa o citeasca si sa o aprecieze in timp.

Puteti cumpara o experienta

Acest cadou poate sa devina de fapt principala investitie. Poate sa fie o excursie sau un loc de divertisment (atentie insa intrucat poate sa fie foarte aglomerat) la care sa participe intreaga familie. Cu siguranta copilul are locuri preferate in care ajunge mai greu, asa ca decizia de a merge acolo va fi o adevarata surpriza.

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Adauga comentarii!