Jucarii clasice, apreciate oricand

Cand exista atatea oferte de jucarii nu este de mirare ca te simti coplesit si nu stii ce anume sa iei. Trecem in revista cateva jucarii clasice, simple, care ajung de fapt sa fie cele cu care se vor juca copiii cel mai mult.

Mingile

Vin in atatea culori, forme si materiale, incat sunt potrivite de la cateva luni pana la maturitate. Pentru copiii mici ajuta mult la coordonarea miscarilor. Pentru cei mai mari ii determina sa fie mai activi si sa se implice in jocuri de echipa.


Hula hoop

Cercurile cu care ne jucam noi in copilarie incercand sa le tinem cat mai mult in jurul taliei sunt in continuare atractive. Iar miscarile nu implica numai talia, putem roti cercurile in jurul mainilor sau picioarelor. Este o jucarie pentru care putem inventa nenumarate feluri de a o folosi si care ii ajuta pe copii sa fie activi.

Puzzle

Nu il crezi pe copilul tau capabil sa stea sa faca un puzzle? Ai incredere ca va fi interesat! Sunt foarte multe pe piata si cu tot felul de tematici. Trebuie doar atunci cand il alegi sa tii cont de varsta copilului si de ce il intereseaza pe el pe moment – poate sa fie un puzzle cu un erou sau cu o masina de gunoi.

Papusi marioneta

Copiii iubesc povestile inventate, iar daca mai sunt si ilustrate de personaje, atunci distractia este maxima. Gasiti papusi marioneta pentru mana pe diferite tematici. Iar imaginatia poate sa fie infinita in cazul copiiilor, asa ca nu exista limita pentru aventurile prin care vor trece papusile odata ajunse in familia voastra.

Photo by Greyson Joralemon on Unsplash

Adauga comentarii!