Caruciorul si stilul tau de viata

Caruciorul va fi cel mai bun prieten al tau in primul an de viata al bebelusului. De obicei il cumparam luand in considerare numai bebelusul, insa adevarul este ca e foarte important ca el sa se potriveasca si stilului tau de viata.

Ce poti lua in considerare:


Cat timp vrei sa il folosesti

In timp ce un nou nascut are nevoie de o suprafata orizontala, un bebelus de mai multe luni apreciaza sa poata sa stea in fundulet si sa observe lumea.

In plus, este posibil ca vara sa preferi un carucior mai usor, care ofera mai putina protectie.

Usurinta folosirii

Crezi ca il vei pune adesea in masina? Atunci ai vrea sa te asiguri ca se strange cu usurinta. Il vei purta pe scari? Atunci ai vrea sa nu fie foarte greu. Vei merge cu liftul? Trebuie sa te asiguri ca incape. Si tot asa, incearca sa iti imaginezi mahoritatea situatiilor.

Cum iti petreci timpul cand bebelusul este in carucior?

Vrei poate sa faci exercitii fizice? Vrei sa mergi la magazine? Vrei sa stai pe o banca in parc cu o cana de cafea si o carte? Pe langa bebelus mai exista si un fratior mai mare care este posibil sa oboseasca in plimbarile voastre? Exista modele care iau in calcul toate aceste preferinte, asa ca intereseaza-te in magazin in privinta lor.

Accesoriile

Pot parea neimportante, dar iti fac viata mult mai usoara, asa ca nu le trece cu vederea. Poti pune o umbrela sa sa aperi mai bine bebelusul de soare? Poti pune o plasa pentru insecte? Ai spatiu suficient de depozitare? Ai protectie speciala pentru vreme friguroasa?

Photo by Michael Kilcoyne on Unsplash

Adauga comentarii!