Unde doarme bebelusul cand calatoresti?

Atunci cand calatoresti cu un bebelus este crucial sa iti raspunzi la aceasta intrebare si sa afli conditiile exacte pe care le vei gasi acolo unde veti sta, astfel incat totul sa fie cat mai confortabil si sigur posibil.

Este foarte putin probabil sa ai exact conditiile de acasa. Cel mai probabil bebelusul nu va avea propria lui camera cand sunteti in vacanta si nici nu va putea avea patutul cu care s-a obisnuit.


Indiferent care sunt aranjamentele la care ajungeti, tineti cont de urmatoarele masuri de siguranta

Spatiul de som

Bebelusul trebuie sa aiba un spatiu de dormit numai al lui, liber de paturi grele, perne sau jucarii de plus. Orice ar putea sa ii vina la un moment dat pe fata ar trebui indepartat. Ca sa ii fie cald poti folosi un sac de dormit conceput special pentru bebelusi.

Cat de gros sa il imbraci noaptea?

Aceasta este o alta problema, intrucat manutele si picioarele bebelusilor sunt mai mereu reci si nu te poti ghida dupa asta. Tine cont de modul in care te simti tu confortabil in spatiul in care esti si imbraca-l si pe el similar.

Suprafata de dormit

Bebelusii trebuie sa doarma pe o suprafata plana si destul de ferma. Nu este deloc o idee buna sa il pui sa doarma pe o perna. Ai grija si la grilaj si la problemele care pot sa apara ca urmare a faptului ca bebelusul se misca in somn.

Aer curat in camera

Bebelusii au nevoie de aer curat, asa ca ai grija sa nu doarma intr-un spatiu in care este fum. Camera de somn a bebelusului trebuie dedicata numai odihnii si nu activitatilor adultilor.

Adauga comentarii!