Ingrijirea corpului in timpul sarcinii – ce poti face si ce nu

Iti doresti sa fii frumoasa si in timpul sarcinii? Este foarte normal. Si in cea mai mare parte poti continua procedurile de infrumusetare cu care esti obisnuita, luand totusi unele precautii.

Vopsirea parului

Nu s-a demonstrat in niciun fel faptul ca vopsirea parului ar avea un impact negativ asupra dezvoltarii bebelusului. Cu toate acestea, se stie ca vopseaua contine substante chimice, asa ca un pic de precautie nu are cum sa strice:


– asteapta sa ajungi in al doilea semestru al sarcinii pentru a-ti vopsi parul, ca bebelusul sa fie format

– incearca sa nu lasi vopseaua sa atinga pielea capului

– daca te vopsesti acasa poarta manusi si foloseste o camera care este bine aerisita

Bronzatul

Nu folosi paturi pentru bronzat.

Daca vrei sa folosesti creme pentru bronzat, atunci o poti face fara probleme. Insa nu este indicat sa folosesti produse pentru bronzat sub forma de spray.

Sutienul cu sarma

Nu s-a demonstrat in vreun fel ca sutienele cu sarma ar avea un efect negativ. Cu toate acestea, vei descoperi pe propria piele, ca se vor dovedi destul de inconfortabile pentru tine. Asa ca vei alege sutiene fara sarma, in momentul in care bustul iti va creste. Si, daca tot iti vei cumpara sutiene noi, atunci alege unele potrivite si pentru alaptare, ca sa nu faci noi cumparaturi dupa nastere.

Spa

Spa-ul este o combinatie perfecta de relaxare si tonifiere, asa ca nu este de mirare ca ti-ai dori sa mergi. Si nu este niciun fel de problema daca o faci si in timpul sarcinii, cu conditia sa fie un centru care sa stie in ce fel trebuies adaptate procedurile lor la aceasta situatie speciala.

Photo by Noah Buscher on Unsplash

Citeste si

10 produse de frumusete pe care le poti folosi in timpul sarcinii

5 modalitati prin care sa nu iei prea mult in greutate in sarcina

Adauga comentarii!