Cum sa pregatesti camera bebelusului intr-un spatiu mic

Atunci cand ingrijesti un bebelus vrei sa ai totul la indemana. Din aceasta cauza este ideal sa ai un spatiu destinat special pentru el. Nu trebuie sa fie neaparat un spatiu mare, insa este ideal daca este foarte bine organizat.

Incepe prin a stabili care spatiu din casa ii este destinat. Poate sa fie si dormitorul tau, daca nu ai o camera speciala pentru el.


Scoate din spariul respectiv tot ceea ce nu este destinat special bebelusului.

Cu siguranta ai nevoie de un dulap in care lucrurile sa stea frumos organizate, astfel incat sa iei rapid si cel mai adesea cu o singura mana tot ceea ce ai nevoie.

Patutul. Cea mai buna investitie este intr-un patut care se poate transforma, astfel incat sa poata fi folosit si cand copilul mai creste si nu mai are nevoie de bare de protectie. Daca insa chiar nu ai spatiu, sa stii ca el doarme foarte bine la inceput si intr-un cosulet.

Peretii. Daca simti nevoia sa faci ceva mai special, poti vopsi peretii. Alege insa culori deschise, care te calmeaza. Nu incarca spatiu prea tare, mai ales daca este mic.

Mergi pe verticala. Cel mai probabil te vor ajuta foarte mult cateva etajere pe care sa pui lucrurile copilului.

Vei avea nevoie si de un loc in care sa il schimbi. Este bine sa fie un spatiu dedicat, mai ales ca este aproape imposibil sa previi accidentele si nu ai vrea sa murdaresti lucruri care sunt foarte greu de curatat, cum ar fi o saltea de pat.

Vrei neaparat si cateva obiecte de decor? Te poti gandi la lumina, mai ales ca ai nevoie noaptea de o lumina mai putin puternica, care sa te ajute totusi sa gasesti ceea ce cauti.

Sursa foto: projectnursery.com

Citeste si

Cum sa iti amenajezi casa  ca sa iti fie mai comoda

Cum te pregatesti pentru sosirea bebelusului? 10 lucruri esentiale pe care sa le ai acasa

Adauga comentarii!