Weekend-urile sunt mai putin distractive de cand esti parinte

Inainte de a avea copii de abia asteptai sa vina weekend-ul. Acum, nu mai esti atat de sigura. Ba poate ca lunea nici nu este cea mai proasta zi a saptamanii, ci una destul de buna. Chiar te simti plina de energie si buna dispozitie pentru ca incepe. Ce s-a schimbat atat de tare?

Weekend-urile nu mai inseamna odihna

Nici vorba sa te tolanesti pe o canapea cand ai tu chef si sa te odihnesti. Chiar daca se presupune ca pentru asta a fost inventat. Nici macar nu reusesti sa te trezesti dimineata la ce ora vrei. Te vei trezi la ce ora se trezeste copilul, adica mnuuuult prea devreme.


In weekend ai de fapt n job-uri

Cel mai probabil undeva pe lista trebuie sa intre si curatenie, cumparaturi, mancare. Insa nu sunt numai acestea. Principala ta grija este sa ii tii pe copii ocupati si multumiti. Pentru ca acesta este singurul moment in care poti rasufla si tu. Altfel vei avea numai scene peste scene.

Weekend-urile nu mai inseamna placere

Probabil ca inainte de nasterea copiilor ceea ce vanai in weekend era placerea – sa mananci la restaurante care iti plac, sa calatoresti, sa iti cumperi lucruri care te atrag. In putine cazuri asta ramane neschimbat, intrucat majoritatea resurselor financiare se duc acum catre copii, asa ca trebuie sa inveti sa fii cumpatat.

Viata sociala este pe moarte

Sunt putine cazurile in care viata sociala nu are de suferit la aparitia copiilor. Pur si simplu este foarte dificil sa jonglezi cu programele diferite. Asa ca ajungi sa ai prieteni de circumstanta, cine se nimereste sa fie in jurul tau cand tu bifezi una sau alta din ceea ce este trecut pe lista de sarcini.

Mai este cineva pe aici care simte ca ziua de luni chiar nu este asa de rea?

Photo by Dan Burton on Unsplash

Citeste si

Trucuri pentru a lua tot bagajul de care ai nevoie in calatoriile cu bebelusul

Ce poti face daca bebelusul adoarme greu in masina

Adauga comentarii!