Trucuri pentru a lua tot bagajul de care ai nevoie in calatoriile cu bebelusul

Sa mergi in vacanta cu un bebelus nu este deloc un lucru simplu. Oricat de mare ar fi masina, ea tot se dovedeste neincapatoare pentru cat de multe bagaje ai vrea sa iei.

Iti prezentam mai jos cateva idei pentru a economisi spatiul:


  • Cel mai mult loc il ocupa caruciorul. Asa ca merita sa te intrebi daca chiar nu v-ati putea descurca fara el. Ati putea sa va descurcati cu un sistem de purtat bebelusul? Acesta nu ocupa mai mult spatiu decat o esarfa. Daca nu, o alta optiune ar putea fi un carucior mic, ieftin, care se pliaza foarte bine.

 

  • Fara valize cu pereti duri. Acestea ocupa mult spatiu. Mult mai utile sunt gentile sport, care se indoaie dupa necesitati. Luati in considerare si faptul de a avea mai multe bagaje mici, care se pot repartiza mai bine in spatiul disponibil.

 

  • Cu siguranta, stii si din trecut, pui mult mai multe lucruri decat ai nevoie cu adevarat. Nu trebuie sa ii iei toate jucariile. Nu are nevoie de un sertar intreg de medicamente.

 

  • Hainele se aduna si se aduna si ocupa foarte mult spatiu. Atat pentru voi, cat si pentru copil, incearca sa nu pui mai mult decat este necesar. Mergi pe ideea de haine lejere, in multiple straturi. Hainele ocupa mai putin spatiu in bagaj daca le rulezi in loc sa le impaturesti.

 

  • Cand pui bagajele in masina nu uita sa lasi la suprafata lucrurile de care este posibil sa ai nevoie pe drum. Cum ar fi schimburi pentru copil, mancare, cateva jucarii.

 

  • Daca te opresti pe drum undeva, numai pentru o noapte, scapi de o mare bataie de cap daca pentru noaptea respectiva faci un bagaj separat.

 

  • Nu stii ce sa lasi acasa, ce sa iei? Nu iti dai seama ce este mai important? Un mic exercitiu de imaginatie te-ar putea ajuta: ce anume ai fi pus in bagaj daca ai fi plecat cu avionul in loc sa mergi cu masina?

 

  • Daca ceva nu incape este ok… nu iti va strica acest lucru vacanta!

Sursa foto: consumerreports.org

Citeste si

Bagajul pentru plaja daca ai copii

Ce poti face daca bebelusul adoarme greu in masina

Adauga comentarii!