Ce poti face diferit vara asta

In Romania vara nu tine foarte mult si ai vrea sa marchezi cumva faptul ca este o perioada speciala, pe langa vacantele pe care probabil de abia le astepti. Problema cu ele este insa ca sunt foarte scurte. Ce altceva ai mai putea face ca sa te simti totusi ca in vacanta?

Vanatoare de locuri speciale

Cu siguranta nu iti cunosti orasul in intregime, chiar daca ai locuit in el toata viata. Asa ca iesi din caile batatorite si cauta noi locuri pe care sa le vezi. Ca sa iti fie mai usor sa le descoperi, sa stii ca exista ghizi la care poti apela, dar si fel de fel de evenimente care sa ti le aduca in atentie. Daca te vei uita la orasul tau exact asa cum te uiti la un loc strain pe care te pregatesti sa il vizitezi, cu siguranta le vei descoperi.


Exercitii in aer liber

Poate ca nu te dai in vant sa faci exercitii acasa sau intr-o sala, insa este cu totul altceva sa le faci in aer liber. Cauta sa vezi unde se fac, iar daca nu gasesti pe nimeni care sa organizeze ceva de acest gen, poti sparge tu gheata propunand catorva prietene sa va intalniti in acest scop.

Spatiul tau de afara

Daca stai la curte este foarte probabil ca te-ai ocupat pana acum de plante. Insa si daca ai numai un balcon la indemana nu il folosi ca un spatiu de depozitare. El poate sa fie oaza ta de relaxare. Asa ca ia cat mai in serios acest proiect si concepe-ti un balcon ca in reviste. Nu uita sa pui si plante si un loc unde sa stai comod.

Fa fotografii

O noua pasiune face totul proaspat si iti da suficienta energie ca sa ajungi in locuri neobisnuite sau ca sa acorzi unui lucru mai multa atentie decat de obicei. Iar, in plus, este foarte placut sa te uiti la fotografii frumoase. Si cum este o pasiune impartasita de multa lume, poti ajunge prin ea sa cunosti oameni interesanti.

Viziteaza muzee si participa la evenimente culturale

Nu mai tii minte de cand nu ai mai fost la un muzeu care sa nu fie adresat copiilor? Sau de cand nu ai mai ascultat un concert live? De obicei pe timpul verii se organizeaza fel de fel de evenimente, de la festivaluri de teatru pana la concerte de muzica. Sunt atat de multe evenimente incat ai putea sa nu mai ai nicio seara libera, daca asta ti-ai dori.

Adauga comentarii!