Rezolutii de vacanta pentru relatia ta

Cum te simti intr-o relatie depinde de multe gesturi mici. Si, daca ai uitat sa le faci, sau, dimpotriva, daca de-a lungul timpului ai capatat multe obiceiuri nu tocmai fericite, vacanta este momentul potrivit ca sa indrepti lucrurile. Adica sa iti formezi acele obiceiuri mici ce imbunatatesc relatia.

Spune „multumesc”

Este atat de simplu sa spui multumesc si sa zambesti. Ar trebui sa o facem mult mai des, pentru o atmosfera placuta.


Mai multa adrenalina

Mai tii minte la inceputul relatiei cate lucruri „nebunesti” faceati impreuna? Planifica si acum o aventura care sa va lase cu sufletul la gura – poate sa fie o plimbare mai lunga cu bicicleta sau o tura de munte.

Renunta la telefon

Vacanta este perioada in care stati de vorba, barfiti, va concentrati unul asupra celuilalt. Nu este nevoie de deconectarea pe care o aduc mijloacele electronice.

Renuntati la seriozitate

Rasul este un liant extraordinar si trebuie sa invavati sa va prostiti din nou.

Asculta

Nu trebuie sa fii de acord cu tot ceea ce spune partenerul tau, insa poti sa asculti. Asta inseamna sa nu ai resentimente, sa pui intrebari care ii dau celuilalt posibilitatea sa se exprime, priveste-l in ochi, arata-i ca iti pasa.

Ofera

Ofera ceva, zilnic. Poate sa fie ceva atat de mic precum o ceasca de cafea. Poate sa fie un „te iubesc”. Poate sa fie acceptarea cu draga inima a sugestiilor celuilalt de petrecere a timpului liber.

Photo by Candice Picard on Unsplash

Citeste si

Semne ca ar trebui sa acorzi mai multa atentie relatiei cu sotul/sotia

Ce poate inseamna o buna comunicare in cuplu

Adauga comentarii!