Greseli care sunt fatale intr-o casnicie

In orice casnicie care incepe sa se destrame, oricat ai vrea sa crezi ca tu esti curat precum lacrima si numai celalalt este de vina, dupa care incepi sa ii insiri iar si iar greselile de astazi pana la acum 5 ani, de obicei sunt mai multi factori care un pic cate un pic au dus la acest rezultat.  Uite cateva greseli feminine destul de des intalnite.

  1. Sa iti iubesti copiii iti este suficient

Nu este deloc dificil sa iti iubesti copiii. Ei sunt facuti de natura special pentru asta. Si te adora la randul lor. Asa ca iti este foarte simplu sa te pierzi intr-o astfel de iubire si sa mai ai foarte putina de dat si celorlalti. Cum ar fi sotului. Mai ales ca el mai si greseste din cand in cand. Sau poate te dezamageste. Sau poate ca trebuie sa depui efort ca sa va simtiti bine, iar tu numai vrei sa mai depui efort pentru nimeni.


  1. Sa iti lasi parintii prea mult in viata ta

Bunicii sunt foarte utili, intrucat ei te suplinesc cu multa dragoste si in sfarsit simti ca poti si tu sa respiri un pic. Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa ii lasi in permanenta sa fie in casa ta sau sa ii iei cu tine in vacante sau sa ii lasi sa isi dea cu parerea in legutura cu ce anume ati stabilit pentru copiii vostri. Tu cum te-ai fi simtit daca ai fi descoperit ca te-ai maritat cu intreaga familie a sotului?

  1. Sa il faci sa simta ca orice ar face este gresit

Asta pare sa fie specialitatea proaspetelor mame. Orice ar face partenerul este gresit. Si nu se dau inapoi sa spuna asta prietenelor lor, parintilor sau chiar necunoscutilor. Cu siguranta nu se dau in laturi sa le spuna proaspetilor tati ca nu fac nimic bine in viata lor – de la cati bani castiga, pana la cum au grija de copil, ba chiar pana la cum se descurca in dormitor.

Si cum pe masura ce trece timpul observi ca nu mai ai nimic dragut de spus partenerului tau atunci alegi pur si simplu sa taci. Si speri, cumva, ca lucrurile se vor rezolva de la sine. Insa tacerea da lovitura e gratie oricarei relatii. Ea este cireasa de pe tortul distrugerii. Pentru ca tacerea va erupe in proportii gigantice care vor fi imposibil de inteles. Asa ca trebuie sa alegi calea comunicarii, oricat ar parea de greu.

Schimbari in viata de cuplu dupa nastere

Sfaturi de frumusete pentru mamici

Adauga comentarii!