Ce trebuie sa stii ca sa cumperi haine pentru copii online

In ulltima vreme cumparam din ce in ce mai mult haine online ca sa reducem timpul petrecut in magazine si ca sa avem rapid acces la produsele care ne intereseaza, adesea la preturi mai mici.

La inceput poate parea mai dificil si este posibil sa nu nimerim exact ce avem nevoie, insa daca respectam cateva reguli ne vom descurca cu usurinta.


Marimea

Sa tii cont de grupa de varsta nu este suficient. Este bine sa stii atat inaltimea copilului cat si greutatea sa pentru a lua hainele potrivite. Mereu tine cont de faptul ca aceste masuratori se schimba rapid in cazul copiilor si trebuie luate din nou inainte de a face o comanda. Daca vrei sa cumperi ceva pentru sezonul urmator atunci cumpara haine mai mari, ca sa fii sigura ca le vor veni.

Politica de returnare

Oricate masuri de siguranta ti-ai lua este posibil ca unele achizitii sa nu fie ceea ce ti-ai fi dorit. Citeste, inainte de a comanda, care este positica de returnare a companiei si ce costuri sunt implicate pentru tine.

Recenziile

Daca exista recenzii pentru articolul pe care vrei sa il cumperi, atunci este bine sa le citesti. Vei afla astfel daca exista probleme in privinta materialului sau a marimilor. Parerile altor parinti care au cumparat inaintea ta sunt cea mai buna garantie.

Materiale

Ca sa iti dai seama de cat de bune calitativ sunt hainele uita-te la compozitia materialelor. In general, pentru vara, alege bumbac sau in. In cazul hainelor de iarna procentul de lana iti poate spune cat de calduroase sunt hainele.

Promotii

Daca iti place un magazin atunci inscrie adresa ta de email ca sa primesti informatii despre promotiile oferite. Poti beneficia astfel de reduceri foarte mari. Nu scapa din vedere faptul ca aceasta industrie este una globala si poti cumpara de pe orice continent, ceea ce iti permite sa gasesti preturi avantajoase.

Photo by Sarah Doody on Unsplash

Adauga comentarii!