Cat interes mai arati partenerului tau?

Viata cu un copil mic inseamna rutina si iar rutina. Si lucrurile nu se schimba prea mult nici cand copiii cresc mai mari. Doar ajungi sa dormi mai bine noaptea, ceea ce reduce nervozitatea. Prin urmare, este nevoie de un efort constant ca sa faci pentru partenerul tau ceea ce inainte iti venea de la sine. Acum, cand nu mai ai deloc timp pentru tine nici nu iti poti inchipui ca ai mai putea avea timp pentru el. Ceea ce se traduce in faptul ca relatia poate sa mearga din ce in ce mai rau.

Sunt cateva lucruri pe care le-ai putea face pentru a putea scutura aceasta stare de lucruri:


Pune intrebari despre viata lui

Mai tii minte cum, la inceputul relatiei, ai fi putut sta de vorba la infinit cu cel de care te-ai indragostit? Chiar daca nu mai simti aceeasi euforie ramai conectat cu lumea celuilalt. Si asta se face punand intrebari si ascultand ceea ce ti se raspunde. Nu face greseala de a considera ca nu mai are sens sa o faci pentru ca oricum stii deja ce ti se va raspunde. Numai prin comunicare se poate intretine apropierea emotionala.

Lasa telefonul sau alte mijloace de a te tine ocupata

Cu siguranta aveti foarte multe lucruri de facut amandoi. Dar la fel de sigur este ca aveti multe momente pe care le petreceti impreuna fara a va acorda niciun pic de atentie. Iar de vina este obiceiul pe care l-am capatat in ultimul an de a profita de orice moment liber pentru a ne uita pe telefon. Astfel ratam toate momentele cand am putea sa fin prezenti.

O seara pentru voi

Suna prea cliseistic si ti se pare absurd sa faci astfel de planuri cand oricum va petreceti toate serile impreuna. Dar, daca stai sa te gandesti, ideea chiar are sens. Pentru ca stati toate serile impreuna, dar in aceste seri esti extenuata, poate nervoasa si cel mai probabil neingrijita. Mai tii minte cate ritualuri aveai inainte de a merge la o intalnire? Ei bine, de asa ceva ai nevoie de fapt: sa te ingrijesti, sa iti doresti sa fii placuta si admirata. Iar sa stabilesti o astfel de „intalnire” este modalitatea perfecta de a te scutura de rutina.

Photo by photo-nic.co.uk nic on Unsplash

Adauga comentarii!