10 femei celebre care au nascut dupa varsta de 40 de ani

Daca ai trecut de varsta de 38 de ani si te bate gandul sa ai un copil, este incurajator sa stii ca sunt femei care au ales calea maternitatii dupa 40 de ani, fara sa isi faca prea mari probleme legate de varsta. O femeie sanatoasa, cu un stil de viata ferit de excese, va fi o femeie fertila chiar si la 47 de ani.

Iata mai jos cateva femei celebre care au ales sa devina mame dupa varsta de 40 de ani:


1. Janet Jackson

Janet Jackson nu este o mama de 40 de ani, ci una de 50. Ea a ramas insarcinata inainte sa implineasca 50 de ani, iar acum, la aceasta varsta, are un baietel perfect sanatos de care este tare mandra, mai ales ca este primul copil.

2. Uma Thurman

Dupa despartirea de Ethan Hawke, cu care are doi copii, Uma Thurman a intrat intr-o noua relatie si a ramas insarcinata. Ea a nascut cel de-al treilea copil, o fetita, la varsta de 42 de ani, in 2012.

copil55

3. Salma Hayek

Desi pare foarte tanara, Salma Hayek are acum aproape 51 de ani, iar fetita ei, Valentina, se apropie de varsta de 10 ani. Salma a nascut la 41 de ani si a avut o sarcina fara probleme.

4. Eva Mendes

Frumoasa Eva Mendes, casatorita cu Ryan Gosling, a dat nastere primei lor fetite, Esmeralda, la varsta de 40 de ani. Doi ani mai tarziu, Eva a nascut din nou, tot o fetita, pe care au numit-o Amada Lee.

5. Halle Berry

O alta celebritate care a ales maternitatea dupa 40 de ani este Halle Berry. Ea a nascut primul copil cand avea 41 de ani, iar pe al doilea la 47 de ani. Despre ultima ei sarcina, Halle Berry a spus ca a fost o perioada foarte frumoasa in care s-a simtit mai plina de energie ca niciodata.

sarcina1

6. Gwen Stefani

Cu primul sot, Gwen Stefani are 3 copii, toti baieti, ultimul dintre ei fiind nascut cand aceasta avea 44 de ani. Avand in vedere ca acum este intr-o noua relatie, nu este exclus sa aflam despre Gwen ca a ramas insarcinata din nou.

Citeste si 10 mituri despre fertilitate care nu sunt adevarate.

7. Mariah Carey

Mama de gemeni, Mariah Carey a nascut cand avea varsta de 41 de ani. Nu a fost o sarcina prea usoara pentru ea, deoarece a trebuit sa urmeze un tratament cu progesteron pe toata perioada sarcinii, pentru a minimiza riscul de avort spontan.

8. Alyssa Milano

Echipa din ultimul serial in care a jucat Alyssa Milano, „Mistresses”, a facut o schimbare majora de scenariu, dupa ce aceasta a anuntat ca nu se poate muta in noile locuri de filmare, pe motiv de sarcina. Ea a nascut o fetita la varsta de 41 de ani.

sarcina5

9. Susan Sarandon

Chiar daca a imbatranit, Susan Sarandon este si acum una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Vedeta din „Thelma and Louise” este mama a 4 copii, pe primul l-a nascut la varsta de 37 de ani, pe al doilea la 39, pe al treilea la varsta de 42 de ani, iar pe ultimul la varsta de 45 de ani.

10. Celine Dion

Stiai ca Celine Dion este mama de gemeni? Ea a nascut in 2010 cand avea varsta de 42 de ani. Despre sarcina ei, Celine Dion spune ca nu a fost lipsita de stres, insa a mers saptamanal la medic pentru a se asigura ca totul merge cum trebuie.

Alte vedete care au nascut dupa 40 de ani sunt Brooke Shields, Tina Fey, Kim Basinger, Helen Hunt, Geena Davis, Meryl Streep, Nicole Kidman, Marcia Cross, Mira Sorvino, Jennifer Connelly, Madonna, Julianne Moore, Naomi Watts, Helena Bonham Carter, Kelly Preston.

Tu ce parere ai despre sarcina dupa 40 de ani?

Citeste si 10 filme pe care sa le vezi in perioada sarcinii.

Sursa: popsugar.com, mom.me, starcrush.com.

 

Adauga comentarii!