Resurse pe internet pentru copii

Pentru ca suntem nevoiti in aceasta perioada sa petrecem mult timp in casa vom face ceea ce nu am mai facut pana acum cu inima usoara: ii vom lasa pe copii sa petreaca mai mult timp pe internet.

Suntem siguri ca ei au destule idei cu ce sa isi ocupe timpul pe internet, insa au devenit in ultima vreme disponibile si este posibil sa fie considerate interesante si de catre copii.


Cateva dintre ele:

Teatrul Tandarica

Teatrul Tandarica va transmite zilnic pe pagina lor de facebook spectacole live. Spectacolele au loc dimineata la 10 sau la 11 si tin toata saptamana. Gasiti aici programul.

Teatru radiofonic

Sa asculti o poveste poate fi uneori foarte placut. Sau poate ca ai nevoie de o poveste anume pentru scoala si nu o gasesti altfel. Ai la dispozitie 300 de inregistrari ale Teatrului Radiofonic,  aici.

Resurse educative

Clubul pentru copii NASA

Pe aceasta pagina gasiti tot felul de joculete, de la colorat pana la puzzle. Cu aceasta ocazie copiii mai invata despre univers si despre explorarea spatiala.

Tururi virtuale la muzee

Cand nu mai poti calatori real, atunci o poti face virtual. Si exista un numar mare de muzee in Romania care ofera tururi virtuale. Gasitit aici o lista a lor.

In cazul in care aveti nevoie de resurse pentru a invata

Duolingo

Sa inveti o limba straina este modul perfect de a fi ocupat. Aplicatia pentru telefon Duolingo este foarte usor de folosit si este potrivita cu modul copiilor de a invata.

Digitaliada

Daca nu ai intrat pana acum pe acest site plin de resurse educative, puteti incerca acum. Incercati cateva teste, pentru a vedea care este nivelul de cunostinte al copiilor. Aici.

Photo by McKaela Lee on Unsplash

Adauga comentarii!