8 martie – o zi pentru mine

Voua ce anume va place sa faceti de 8 martie? Mie imi place sa ma ocup de starea mea de bine, de ceea ce as face in fiecare zi, daca s-ar putea.

Nu am in fiecare an aceleasi gusturi, depinde de la caz la caz. Atunci cand calatoream mai mult imi placea sa fac trasee de calatorie, sa citesc despre locurile pe care as vrea sa le vizitez, sa caut oferte bune si sa cumpar bilete daca gaseam la un pret avantajos.


A fost un an in care m-am ocupat de mica gradina din apartament. Aveam o idee destul de luxurianta, care, din pacate, nu a iesit. Insa mi-a placut enorm sa citesc despre plante, sa cumpar ghivece, sa ma gandesc la solutii inovative de a le pune in casa, sa urmaresc semintele cum incoltesc.

Foarte des mi se intampla si sa asociez 8 martie cu un moment in care sunt atenta la modul in care arat. Mai ales ca se face frumos afara si o vizita la coafor se impune. Dar poti merge si mai departe cu asta, sa iti faci un masaj, sa iti faci un tratament facial, sa mergi la piscina.

Relaxare. 8 Martie este despre relaxare. Despre o carte citita in tihna in parc. Daca iti poti permite asta atunci este extraordinar! Poate sa fie vorba si despre intalniri cu pritenii. Despre o cina in care mananci lucrul acela care iti place mult, insa nu l-ai cumpara asa de des din cauza pretului.

Cred ca ar trebui sa ne sarbatorim astfel, sa invatam sa ne gandim la noi in primul rand, cel putin o zi. Este mult mai important decat un buchet de flori si o cutie de bomboane. Sa avem o zi lipsita de responsabilitatile care ne coplesesc. Sa ne reincarcam bateriile. Tu cum vezi ziua de 8 Martie?

Photo by Danielle Marroquin on Unsplash

Adauga comentarii!