Jocuri de familie de incercat in vacanta

Vacantele de iarna sunt destul de dificile. Oricat de placuta ar fi vremea, tot iti ramane foarte mult timp de petrecut in casa. Si la un moment dat ramai fara idei de jocuri. Ai incercat jocurile de carti, ai facut prajituri impreuna cu copiii, ati inventat povesti si ati pus la bataie spiritul antreprenorial cu Monopoly. Ce mai ramane de facut?
Sa trecem in revista 3 jocuri:

Joc Dobble – pentru atentie


Acest joc se bazeaza pe cartonase si multa atentie. Trebuie sa ai reflexe bune si memorie asemenea. Partea buna este ca nu se plictisesc de el nici adultii si nici copiii. In plus, ocupa putin loc, asa ca este perfect pentru calatorii.

Duplick – joc de desenat

Nu-i asa ca te distrau foarte tare jocurile de mima? Numai ca de data asta trebuie sa desenezi. Pornesti de la un carton cu un desen amuzant si, in functie de ce iti descrie coechipierul tau, reusesti mai mult sau mai putin sa te apropii de desenul respectiv.

Labirint – joc de strategie

Nu te supara frate nu il atrege pe copilul tau deloc? Probabil ca trebuie sa ii oferi ceva actual si mai interactiv – sa isi decida singur soarta. Labirint, avand drept personaje caracterele din Despicable me, poate mentine atentia copiilor.

Adauga comentarii!