Sarcina cu menstruatie??


#1 2018-01-24 09:58:28

cruduma00
Membru
Inregistrat: 2018-01-24
Mesaje: 1

Sarcina cu menstruatie??

Ma confrunt cu o problema si sper ca ma puteti ajuta cu un sfat.Ne dorim un bebe asadar in luna ianuarie am incercat. Trebuia sa vina menstruatia pe data de 18-19, nu este tocmai regulat.Simptome de menstruatie aveam. S-a facut data de 23 si inca nu venise, asadar am facut un test care zic eu a iesit pozitiv, linia de test este vizibila dar mai stearsa. Bucurie mare..am zis ca mai astept 2 zile sa mai fac un test sa vad ca iese clara linia. Intre timp..in aceeasi zi, au inceput dureri foarte foarte puternice de burta. Exact ca la menstruatie doar mai rau, in ideea in care oricum imi e rau in fiecare luna dar luand pastile de calmare poate nu am simtit chiar asa ca acum. Am inceput si sa sangerez dar foarte usor..am luat no spa si cumva s-a ameliorat. Peste noapte a fost ok, dar urmatoarea zi iar au inceput durerile ff puternice, si pana la urma cred ca a venit menstruatia, acum sangerez mai tare ca intr-o luna obisnuita. Ce sa cred?? Se poate sa fiu totusi insarcinata cu menstruatie? Sau nu a fost testul bun?

Offline

 #2 2018-01-24 10:32:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Sarcina cu menstruatie??

fara sa vedem testul sunt doua posibilitati : ori nu era testul cu adevarat pozitiv, unele marci de teste au ceea ce se cheama linie de uscare, mai ales daca te uiti la ele dupa cele 5 minute recomandate, ori a fost si e ceea ce se cheama un avort menstrual, din pacate foarte multe sarcini se pierd foarte devreme uneori fara sa stim fara un motiv evident cam la data la care ar trebui sa vina menstruatia (4-5 saptamani) - daca sangerarea e mai abundenta ca de obicei si cu cheaguri e posibil sa fie asa
oricum poti merge si la medic sa te asiguri ca e totul in regula
incearca sa nu fii foarte dezamagita si bafta multa in continuare, gandeste-te ca si sa fi fost sarcina, daca a iesit o data si inca din prima, sigur veti reusi din nou si repede

Offline

 

#3 2021-03-24 07:53:01

GeorgianaStroe01
New member
Inregistrat: 2019-11-27
Mesaje: 18

Re: Sarcina cu menstruatie??

Buna, eu zic ca cel mai bine ar fi sa consulti un medic.Asa vei stii 100% ce se intampla si iti poate da cele mai bune sfaturi. Eu de 5 ani merg la dr. Silviu Istoc si m-a ajutat cu foarte multe probleme. Este un adevarat profesionist. Ti-l recomand si tie.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului

© Copyright 2002–2022 forummamici.ro
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.